vrijdag 11 mei 2012

vissenkom

bron illustratie: kiwi et chocolat
Dit meisje heeft van haar paraplu een vissenkom gemaakt. Stel je maar eens voor dat jij erin zit.

Wie zou er nog meer bij jou in je vissenkom mogen? Welke kleur zou jij zijn? En die anderen? Waar zwem jij? Wil je op die plek blijven of wil je naar een andere plek? Ga er maar heen. Waar zitten de anderen? En wil je ze daar ook of wil je dat ze op een andere plek gaan zwemmen? Jij bepaalt het, het is jouw vissenkom. Zet ze maar op die andere plek als je dat wilt. Maak maar eens een tekening van je vissenkom. Dan kun je over een poos eens terugkijken wat er allemaal veranderd is.


Heb je al meegedaan aan de give-away? Het kan nog tot maandag!  En kom ook eens langs op facebook, dan krijg je zowat elke dag een leuke link, filmpje of quote in je tijdlijn. De moeite waard dus!


Nog even dit: op 19 mei aanstaande is het Goed in je Vel dag bij de Regenboogslang in Bergen op Zoom. Met een vol en leuk programma en ook nog eens gratis! Zelf ga ik om 12.00 uur en om 15.00 uur informatie geven over Positief Opvoeden. Verder om 10.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur een korte workshop kindermassage.Het volledige programma kun je vinden op de site van de Regenboogslang.
 
Iedere week een weekkwebbel; luchtig kletsen met een beetje diepgang over waar je van baalt, wat je hebt meegemaakt, waar je van droomt of wat je bezighoudt. Meer weekkwebbels kun je vinden als je op het label 'weekkwebbel' bovenaan de pagina klikt.