donderdag 24 november 2011

verlang-vaardigheid

Een weekkwebbel over het enige onderwerp dat nog echt telt in deze weken. En ook de oudere kinderen kunnen prima meekwebbelen!

De meeste kinderen zetten alleen spullen op hun verlanglijstje. Maar welke vaardigheid zou jij op je verlanglijstje willen zetten als dat zou kunnen? En stel eens dat je op een ochtend wakker wordt en je echt die vaardigheid in je schoentje hebt gekregen. Wat zou het eerste zijn waar je dat aan zou merken? Wat zou je dan voelen? En wat zou je denken? En wie zou het nog meer merken? Wat zou die ander dan doen of zeggen? En als je Sinterklaas zou zijn, welke vaardigheid zou je dan bij de ander in zijn schoentje stoppen? Waar zou de ander het aan merken als hij op een ochtend die vaardigheid heeft gekregen? En waar zou jij het aan merken? Als je wilt verzin je er een mooi liedje over en zing je dat bij het schoentje zetten

Iedere week een weekkwebbel; luchtig kletsen met een beetje diepgang over waar je van baalt, wat je hebt meegemaakt, waar je van droomt of wat je bezighoudt. Meer weekkwebbels kun je vinden als je klikt op onderstaand label 'weekkwebbel'.